2017. szeptember 14., csütörtök

Ököllel ment neki a honatyának a volt kormányszóvivő

Mihai Goţiu, a Mentsétek meg Romániát Szövetség szenátora szerda este közölte, hogy rendőrségi feljelentést készül tenni Mirel Palada, a Ponta-kormány volt szóvivője ellen, aki fizikailag bántalmazta egy televíziós beszélgetés szünetében.


Mihai Goţiu, Mirel Palada, politika, erőszak, verekedés, Románia, B1, USR
Képünk illusztráció — Forrás: Pexels
A szenátor a B1 televíziócsatorna egyik műsorában heves vitába keveredett Paladával, aki többször szavába vágott, mire Goţiu „szégyentelennek” nevezte a volt kormányszóvivőt.


A moderátor figyelmeztetett a szóhasználatomra, mire én azt feleltem, hogy fenntartom kijelentésemet, mert ez a szótári meghatározás illik egy olyan emberre, akiben nincs jóérzés és nem hagyja, hogy végigmondd, amit akarsz. Utána a szünetben megfenyegetett, hogy majd megmutatja ő nekem műsor után, ha továbbra is szégyentelennek nevezem. Azt válaszoltam, hogy ha továbbra is szavamba vág, ha nem hagy beszélni, akkor ezt szégyentelen viselkedésnek nevezik. Jött a szünet, és akkor szájon ütött ököllel. A B1 stúdiójában jelenlévő személyek avatkoztak közbe és állították le” — mondta az Antena 3 televízió műsorában Mihai Goţiu.
Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.
Forrás: Agerpres