2017. június 9., péntek

Dragnea fiókjában lapulnak a kormánytagok lemondólevelei

A Grindeanu-kabinet miniszterei — élükön Sorin Grindeanu kormányfővel — benyújtották a pártvezetéshez biankó lemondásukat.


Grindeanu-kormány, PSD-ALDE, Liviu Dragnea, kormányalakítás, Románia
Forrás: gov.ro
„Ez még mandátumuk átvételekor történt” — mondta pénteken Liviu Dragnea, a Szociáldemokrata Párt elnöke, de, tette hozzá, nem fogja felhasználni ezeket.
Nem is tudom már, hol vannak ezek a biankó lemondólevelek. Ők megtették ezt a gesztust, de én nem fogom felhasználni ezeket, mert nem ez a helyes eljárás. Tehát nem fogom kivenni a fiókból, és ráírni a dátumot. Nem így járok el én” — jelentette ki Dragnea.
Az SZDP elnöke nem tudja egyelőre, hogy lesz-e minisztercsere, számára a kormányprogram gyakorlatba ültetése a fontos, amelyben késlekedések észlelhetők.
Miután megállapítottuk a késlekedések okait, csak utána teszünk javaslatokat, mert ha kizárólag a minisztercserére koncentrálunk, és közben a kiváltó okok maradnak, akkor nem fog változni a helyzet. Jelenleg nem tárgyalok semmiféle cseréről” — erősítette meg Dragnea.
Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.
Forrás: Agerpres