2017. május 23., kedd

Donald Trump szerint a terroristák „lúzerek”

A közel-keleti térségben tárgyaló amerikai elnök kemény szavakkal ítélte el kedden az előző esti manchesteri robbantást.


manchesteri robbantás, manchesteri terrorcselekmény, Donald Trump, terrorizmus
Donald Trump — Fotó: Atef Safadi/Pool/REUTERS
A Palesztin Hatóság területén fekvő Betlehembe látogató Donald Trump legmélyebb részvétéről biztosította a terrortámadás halálos áldozatainak hozzátartozóit.

Abszolút szolidárisak vagyunk az Egyesült Királysággal” — mondta Trump, és „gonosz veszteseknek” nevezte a terroristákat.
Nem nevezném szörnyeknek őket... Mostantól fogva veszteseknek hívom őket, mert azok: lúzerek, és ha többen is lesznek, akkor is csak vesztesek. Az utóbbi napokban arról beszéltem, hogy társadalmunk nem tolerálhatja a vérontás folytatását, egy percig sem tűrhetjük tovább az ártatlan emberek lemészárlását, és a mostani támadásban főként ártatlan gyerekek voltak az áldozatok. A terroristákat és a szélsőségeseket, a segítőiket és a támogatóikat örökre ki kell zárni a társadalmunkból. Fel kell számolni ezt a gonosz ideológiát, vagyis teljesen el kell törölni, és védeni kell az ártatlanok életét” — hangoztatta Trump.
  ▼ Hirdetés
mágneses fakockák, magnetic wooden blocks, brikk, mágneses építőkockák
mágneses építőkockák ▲
100% natúr — EGYSZERŰ, MINT EGY FADARAB. MÉGIS VONZÓ.
Forrás: MTI