2017. május 10., szerda

Liviu Dragnea most jött le a falvédőről?

Az elmúlt 28 éveben kisebb-nagyobb szünetekkel kormányon levő Szociáldemokrata Párt elnöke, aki egyben a képviselőház elnöke is egy újságcikkből szerzett tudomást arról, hogy a romániai adóellenőröknek normát kell teljesíteniük, ezért akkor is bírságolják a vállalkozókat, ha mindent rendben találnak.


Liviu Dragnea — Fotó: Andeea Alexandru/Mediafax
Dragnea elégedetlen az adóellenőrök „szovjet mentalitásával”.
Azt tapasztalom, hogy amikor egy céget ellenőriznek, az adóhivatal ellenőrei ma is egyféle szovjet mentalitással dolgoznak: »ha rendben vagy is, találunk mi valamit!«. Elfogadhatatlan, hogy az ellenőröknek bírságnormát kelljen teljesíteniük, ahogyan az kiderül a megyei adóhivataloknak nemrég küldött körlevélből” — írja egy Facebook bejegyzésében  „döbbent” Dragnea.
Meglátása szerint a hamarosan életbe lépő megelőzési törvény „véget vet” ennek a jelenségnek. „Egyetlen bírságot sem lehet majd kiszabni megelőzési intézkedések nélkül” — szögezi le az SZDP elnöke.

Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.