2017. április 28., péntek

Háromszék a magasban

Négyoldalas riportban népszerűsíti Háromszéket a Blue Air magazin, amelyet a légitársaság fedélzetén olvashatnak az utasok.


Háromszék, turizmus, Kovászna megye, Blue Air, Kovászna Megye Turizmusáért Egyesület
Fotó: Szigyártó Szabolcs
A Kovászna Megye Turizmusáért Egyesület két éve indított egy átfogó, a megyét promováló országos kampányt, ennek egyik eredményeként jelent meg a kétnyelvű riport is.

A Kovászna megyéről szóló riportot tartalmazó lapszámot az áprilisi és májusi hónapokban olvashatják a Blue Air utasai — az újság minden belföldi és külföldi járaton elérhető.


A Ioana M. Stan által írt beszámoló a háromszéki emberek vendégszeretetét taglalja, külön kitérve:
  • a népi mesterségekre,
  • a gasztronómiai különlegességekre és
  • az érintetlen természeti adottságokra.

A Blue Air a legnagyobb romániai magántőkéjű légitársaság; több mint száz útvonalon működtet járatokat, nagy részét európai városokba; 2016-ban 15-ről 24-re bővítette a repülőgép flottáját, aminek köszönhetően közel 3,6 millió utasa volt; ez alapján feltételezhetjük, hogy a háromszéki beszámolót tartalmazó magazint vélhetően 600 ezren fogják fellapozni.

Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.