2017. április 12., szerda

Kábítószerkereskedőket tartóztattak le Háromszéken

Magas kockázatú kábítószerrel kereskedő csoportot számolt fel a szervezett bűnözés elleni ügyészség Háromszéken.


Háromszék, Kovászna, kábítószer kereskedelem, DIICOT, házkutatás, marihuána,
Képünk illusztráció — Forrás: pixabay
Egy férfit letartóztattak és 18 másik kábítószer kereskedelemmel gyanúsított személyt szerdán a rendőrségre szállítottak kihallgatásra.

19 fős csoportosulást azzal gyanúsítják, hogy tavaly december és idén április között magas kockázatú kábítószerrel kereskedtek.

Nicoleta Marin a Kovászna megyei rendőrség szóvivője szerdán arról tájékoztatta a Sláger Rádiót, hogy hétvégén a szervezett bűnözés elleni ügyészség (DIICOT) irányítása alatt a rendőrök 11 háromszéki személy tulajdonában lévő 16 ingatlanban tartottak egyidőben házkutatást.A házkutatások során lefoglaltak 57 gramm növényi eredetű kábítószert és 3 gramm kémiai eredetű, por formában lévő drogot, több kézzel sodort kábítószeres cigaretta csikket, 5 mobiltelefont és egy táblagépet.

A rendőrségi szóvivő szerint a 17 férfiből és 2 nőből álló csoportosulás tagjai 19 és 47 év közöttiek. Mindannyiukat a rendőrségre szállították kihallgatásra, egy 46 éves férfit pedig később 30 napos előzetes letartóztatásba helyeztek. A háromszéki csoportosulás tagjai ellen kábítószer kereskedelem gyanújával indult eljárás.

Kovács Zsolt/Sláger Rádió 

Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.