2017. április 4., kedd

Elmérgesedett a helyzet Ponta és Dragnea között

A volt román kormányfőnek — elmondása szerint — a legkisebb gondja is nagyobb annál, hogy a Szociáldemokrata Párt elnökével vitatkozzon, de ha a helyzet úgy hozza, nem fogja vissza magát.


Victor Ponta, Liviu Dragnea, PSD, Románia,
Victor Ponta és Liviu Dragnea - amikor még minden rendben volt közöttük — Forrás: Mediafax
Az SZDP parlamenti képviselője azt nyilatkozta kedden, hogy akárhányszor „hazugságot” fog állítani róla Liviu Dragnea, ő mindig egy Dragneával kapcsolatos igazsággal fog válaszolni.
Az életben vannak sokkal fontosabb és kellemesebb dolgaim is, minthogy Dragneával veszekedjek. Ha nem mond rólam semmit, nem válaszolok, de akárhányszor hazugságot fog állítani velem kapcsolatban, én mindig egy igazságot fogok mondani róla, és higgyék el, annyi tényt tudok róla, hogy öt év alatt sem végzünk. Amikor azt a hülyeséget állította, hogy engem Soros, a titkosszolgálat vagy Băsescu fizet, akkor én mondtam róla egy kis igazságot, tudjuk, melyiket. (...) Ő Románia uralkodója, az SZDP vezetője és a kormányé, van jobb dolga is, minthogy velem veszekedjen” — nyilatkozta Ponta a képviselőház plenáris ülésének végén.
Ponta azt is elmondta, egyelőre nem tudja, hogy részt vesz-e az SZDP Országos Végrehajtó Bizottságának csütörtöki ülésén Sinaián, arra a kérdésre pedig, hogy kizárhatják esetleg a pártból, azt válaszolta: ha szükséges, egyszer még benyújtja lemondását, miután a párt elnöke széttépte az előző lemondólevelét.

Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.
vhegy/Agerpres