2017. március 14., kedd

Liviu Dragnea: még ebben a mandátumban elkészül az erdélyi autópálya

A Szociáldemokrata Párt elnöke annak a meggyőződésének adott hangot kedden, hogy ebben a mandátumban elkészül az erdélyi autópálya és a IV. folyosó — közölte az Agerpres hírügynökség.


Amikor azt kérdezték, hogy bevállalna-e egy fogadást ebben az ügyben azt válaszolta: „Én nem fogadok más nevében”.
Călin Popescu Tăriceanuval együtt több találkozón vettünk részt az utóbbi időben a kormány tagjaival és meg vagyok győződve arról, hogy ebben a mandátumban legalább két autópálya szeli át Romániát: a IV. folyosó, azaz a Konstanca - Bukarest - Piteşti - Nagyszeben - Déva - Nagylak, és az erdélyi autópálya, a volt Bechtel-sztráda. (...) Hiszek abban, hogy a szállítási miniszter, az útügyi társaság, a miniszterelnök megvalósítja ezeket” — mondta Dragnea a B1 televízió műsorában.
A Piteşti-Nagyszeben útszakasz megvalósíthatóságáról szólva azt mondta: keresik a megoldást arra, hogy ezt az a társaság végezze, amelyik elkezdte.

Úgy tudom, holnap lenne a határidő. Arra kell megoldást találni, hogy meghosszabbítsuk a határidőt, hogy a megvalósíthatósági tanulmányt az a cég fejezze be, amelyik elkezdte. Mert a másik lehetőség az lenne, hogy elölről kezdjük a közbeszerzést, ami azt jelentené, hogy két-három évvel kitoljuk a megvalósítást”.

Hirdetés ________________________________________________

mágneses fakockák, magnetic wooden blocks, brikk, mágneses építőkockák
 ____________________________________ mágneses építőkockák
Forrás: Agerpres