2017. március 8., szerda

Dragnea: Remek a kapcsolatunk az RMDSZ-szel

A Szociáldemokrata Párt elnöke az Antena3 hírtelevízió egyik kedd esti műsorában azt mondta, a parlamentben nagyon jól együtt tudnak működni az RMDSZ-es „kollégákkal”, és azt reméli, ez egyre hatékonyabbá válik.


RMDSZ, Liviu Dragnea, PSD-ALDE, román parlament, PSD-RMDSZ együttműködés, pact PSD-UDMR
Liviu Dragnea — Fotó: Robert Ghement/EPA/MTI
A műsorvezető kérdésére válaszolva Dragnea elmondta, a jó kapcsolatuk ellenére egyelőre nincs szó a párton belül arról, hogy az RMDSZ-t is bevonják a kormányzásba.

Dragnea úgy fogalmazott: jelenleg nem tárgyalnak erről, de „általában semmit nem zár ki”, ha politikáról van szó.
A parlamentben nagyon jó az együttműködésünk az RMDSZ-es kollégákkal, és remélem, ez egyre hatékonyabbá válik. Ők megszavazták a kormányt, nem szavazták meg a bizalmatlansági indítványt, és sok törvényjavaslat esetén úgy szavaznak, ahogy mi. Tehát nagyon jó velük a kapcsolatunk. Számomra politikai alakulatként és a tagok egyenként is meglehetősen komoly embereknek tűnnek a parlamenti tevékenységet illetően” - mondta Dragnea a műsorban.
Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.
Forrás: Agerpres