2017. február 24., péntek

Taxisoknál razziázott a rendőrség

Két óra leforgása alatt 90 személygépkocsit ellenőriztek, 39 kihágást észleltek és 14 ezer lej értékben róttak ki pénzbírságot a rendőrök.


taxi, rendőrség, illegális személyszállítás, taxis kihágások, taxis kalózkodás
Forrás: Mediafax
Az illegális személyszállítás megfékezése érdekében indított országos szintű ellenőrzési akciók a következő időszakban is folytatódnak.
Február 23-án az Országos Rendőr-felügyelőség keretében működő szállításügyi igazgatóság munkatársai a bukaresti Henri Coandă, a Kolozsvár, Temesvár, Iaşi és Bacău melletti repülőterek közelében tartottak ellenőrzéseket a taxis kalózkodás és illegális személyszállítás megfékezésének érdekében. A rendőrség nagyszabású akciója főként az illegálisan taxizó személyekre és engedéllyel rendelkező, de törvénytelenül eljáró taxisokra terjedt ki — idézte az Agerpres hírügynökség a rendőr-felügyelőség közleményét.
A rendőrök a közúti közlekedési kihágások miatt büntették meg a legtöbb személyt. Egy esetben bevonták egy sofőr gépjárművezetői-, valamint technikai meghibásodás miatt egy gépjármű forgalmi engedélyét.

Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.
Forrás: Agerpres