2017. január 10., kedd

Kihűlve találtak egy hajléktalant Csíkszeredában

Kedd reggel Csíkszeredában kihűlve találtak rá egy 39 éves nőre, akiről köztudott, hogy pszichikai problémákkal küzd, és az utcán él.


hajléktalanok, Csíkszereda, extrém hideg, Székelyföld,
Képünk illusztráció — Fotó: Balogh Zoltán/MTI
A Hargita Megyei Sürgősségi Felügyelőség sajtószóvivője, Alina Ciobotariu szerint 21,1 Celsius-fokos volt a testhőmérséklete, amikor rátaláltak.

Az elsősegélynyújtást követően 35,3 fokra emelkedett a a nő testhőmérséklete, aki eszméleténél volt, amikor a csíkszeredai kórház sürgősségi osztályára szállították.

Egy 39 éves, székelyudvarhelyi férfire a csíkszeredai vasútállomáson találtak rá a járőrök, és bekísérték a hajléktalanszállóra.

A hargitai megyeszékhelyen kedd reggel mérték az idei tél legalacsonyabb hőmérsékletét: mínusz 29 Celsius-fokot mutattak a hőmérők Csíkszeredában. Az előrejelzések szerint a következő napokban valamelyest enyhül majd az idő Hargita megyében, de a nappali csúcsértékek várhatóan nem haladják meg a mínusz 15 Celsius-fokot.

Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.
Forrás: Agerpres