2017. január 18., szerda

Negyedik alkalommal rendeznek Székely Bált Budapesten

2017. február 4-én, szombaton kerül sor a Várkert Bazárban a IV. Budapesti Székely Bálra.


budapesti székely bál, jótékonyság, magyarság, székely bál 2017, Várkert Bazár
A rendezvény célja: erősítse Székelyföld és az anyaország kapcsolatát, erősítse az összetartozás érzését, segítsen a rászoruló nemzettársakon — Forrás: NSKI
A szervezők a korábbi évekhez hasonlóan a bál teljes bevételét — jótékonysági céllal — öt külhoni magyar közösségnek ajánlják fel.

Idén az oklándi unitárius közösség, a marosvásárhelyi Szent Erzsébet Társulás árvái, a Mária Rádió Erdély Egyesület, a Beregszászi Református Gyülekezet fenntartásában álló Pulzus Rádió, valamint Atyha római katolikus temploma részesülnek támogatásban.

Hirdetés ____________________________________________
szekelylovas.ro, székely lovas, lovas portál
 ___________________________ ☼☽ Székelyföld lovas portálja

Üzenet székelyföldről


A műsor és a vacsora menüválasztása a székely hagyományokra épít.


18 órai kezdettel a Magyar Nemzeti Táncegyüttes lép színpadra az Üzenet Székelyföldről című produkcióval, Zsuráfszky Zoltán vezetésével. Az est folyamán lesz divatbemutató, tánc és tombola. A jó hangulatról a zeteváraljai Olti Attila és zenekara gondoskodik. A műsorvezető Berecz István néptáncos, a Felszállott a páva első versenyének szólótáncos nyertese, a Fonó művészeti vezetője lesz.

A bált a Nemzetstratégiai Kutatóintézet szervezi, fővédnöke Kövér László, az Országgyűlés elnöke, védnöke Tarlós István, Budapest főpolgármestere. Az est díszvendége Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes.

Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.