2017. január 12., csütörtök

Bombariadó volt Sepsiszentgyörgyön

Lezárták és kiürítették csütörtök este a hatóságok Sepsiszentgyörgy központját, miután a Szent György-szobor mellett egy gyanús csomagot találtak.


Sepsiszentgyörgy, bombariadó
Vaklármának bizonyult a riadó — Forrás: We Radio
A helyszínre riasztották a Román Hírszerző Szolgálat tűzszerészeit, egy tűzoltókocsit és a SMURD egy mentőautóját is kirendelték.

Petronela Corodeanu, a Kovászna Megyei Csendőr-felügyelőség szóvivője arról tájékoztatta az Agerpres hírügynökséget, hogy a sepsiszentgyörgyi polgármesteri hivatal székhelyétől nem messze egy „gyanúsnak tűnő csomagot” találtak, a területet biztosították — központját kiürítették, a rendőrség gépkocsikkal lezárta a központba vezető utcákat — amíg tisztázták a helyzetet.

Később kiderült: a csomag, amihez riasztották a hatóságokat, veszélytelen volt. MIután a tűzszerészek elvitték a semmi veszélyes anyagot nem tartalmazó táskát, feloldották a forgalomkorlátozást.

Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.