2016. december 5., hétfő

2017-ben Európában turnézik a Guns N' Roses

Az amerikai együttes hétfőn jelentette be a 18 állomásból álló európai koncertkörútjának állomásait. A fellépések 2017 tavaszán és nyarán lesznek.


The Machine Is Back, Guns N' Roses, Axl Rose, Slash, Duff McKagan, zene, koncert, Not In This Lifetime, Get on the Nighttrain
Duff McKagan, Axl Rose és Slash — Fotó:Katarina Benzova
A zenekar tagjai 20 év után álltak újra össze.

Slash, alias Saul Hudson 1996-ban hagyta ott a legendás bandát, a gitáros hosszú ideig kizártnak tartotta az újraegyesítést. Idén áprilisban végül mégis sikerült kibékülnie az énekes Axl Rose-zal, és már együtt léptek fel a kaliforniai Coachella fesztiválon.


Az európai turnét Dublinban kezdik május 27-én, utoljára július 12-én játszanak Hollandiában, ezután még Tel-Avivban is adnak koncertet. Fellépnek többek között Portugáliában, Spanyolországban, Svájcban, Olaszországban, Németországban és Franciaországban. Prágában július 4-én, Bécsben július 10-én játszik az együttes.

Ezután Észak-Amerikában folytatják a koncertezést: 16 fellépést terveznek az Egyesült Államokban és Kanadában. A rockzenekar múlt héten fejezte be dél-amerikai turnéját, januárban Japánban, februárban Új-Zélandon, Ausztráliában, Szingapúrban és Bangkokban várják őket a rajongók, márciusban Dubajban koncerteznek.

Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.
Forrás: MTI