2016. október 5., szerda

Semmi sem tudja eltántorítani a politikától Elena Udreát

A szebb napokat is megélt politikus, Traian Băsescu volt államelnök pártfogoltja függetlenként indul a decemberben sorra kerülő parlamenti választásokon.


Elena Udrea, Románia, parlamenti választások, korrupció, DNA, Traian Băsescu, PMP
Fotó: Octav Ganea/Mediafax
Szándékát Elena Udrea a Legfelső Bíróság székhelye előtt jelentette be, ahol újabb tárgyalást tartottak a Bute-perben, amelyben érintett.
Kötelességemnek tartom indulni a választásokon. Azok közé a politikusok közé tartozom, akik vállalják minden tettüket, mindig nyíltan beszéltem a politikai osztály féltve őrzött titkairól, a pártok finanszírozásáról, a pártok és az üzleti szféra közötti sötét kapcsolatról. (...) Ennek a halvány és gyenge politikai osztálynak szüksége van az olyan politikusokra, akik ki merik mondani az igazságot, és mernek harcolni az országért. (...) Nem akarok ártani a Népi Mozgalom Pártnak, nem akarom befolyásolni a párt választási versenyét, ezért döntöttem úgy, hogy függetlenként indulok" — nyilatkozta Udrea.
A politikus hozzátette: nem egyeztetett a Népi Mozgalom Párt elnökével, Traian Băsescuval a parlamenti választásokon való indulásával kapcsolatos döntés meghozatala előtt.

Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.
Forrás: Agerpres