2016. október 15., szombat

Döbbenetes következményekkel jár a hideg Székelyföldön

Az idegengyűlölet egy kevésbé ismert formáját hozta felszínre a hirtelen jött lehűlés Székelyföldön.


Székelyföld, idegengyűlölet, extrém hideg, Times New Roman
Váratlan következményekkel jár a hideg Székelyföldön — Forrás: Times New Roman 
Egy férfi, aki pelenkás kora óta utálja a románokat, a hidegtől összement huszárantennájával szembesült egy reggel a tükörbe nézve. Ami ennél is meglepőbb: elmúlt a férfi románok iránti ellenszenve, de megmagyarázhatatlan, immár irracionális gyűlöletének lett egy új célpontja: a zsidóság.

Tenni kell valamit ezekkel az emberekkel! Miattuk történik minden baj!” — mennydörögte németül Rétárd Károly miközben elfoglalta a helyét az egyik legtöbbet frekventált sepsiszentgyörgyi étterem, a szegények kantinja előtt kígyózó sorban.

Hirdetés ________________________________________________

mágneses fakockák, magnetic wooden blocks, brikk
 _______________________________________ mágneses fakockák

A férfi azután sem zökkent ki zavarodott elmeállapotából, miután jól teletömte magát puliszkával és szőlőlapiba töltött káposztával: felmászott a városháza tornyára, kitűzte az argentin lobogót — valószínűleg összetévesztette a székely zászlóval —, majd, miután lemászott, a hivatal melletti élelmiszerboltban, hatalmas döbbenetet keltve a vásárlókban és az eladókban, kért egy kenyeret románul.

Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.
Forrás: Times New Roman