2016. augusztus 18., csütörtök

A macska rúgja meg!

Míg a riói ötkarikás játékok megnyitó ünnepségén Áder János képviselte Magyarországot, addig a záróünnepségen Orbán Viktor lesz a „soros”.


Rio 2016, nyári olimpiai játékok, Orbán Viktor, Magyarország, Kozák Danuta, kajak-kenu, Tótka Sándor, Molnár Péter, Hufnágel Tibor, Ceiner Benjámin,
Orbán Viktor — Fotó: Uwe Anspach/EPA/MTI
Egyelőre még nem érkezett hivatalos tájékoztatás Orbán látogatásának állomásairól, de valószínűsíthető, hogy az ilyenkor szokásos diplomáciai teendők mellett — a köztársasági elnökhöz hasonlóan — a kormányfő is ellátogat majd az olimpiai faluba, találkozik a magyar küldöttség még Brazíliában lévő tagjaival, illetve megtekinti a magyar sportolók versenyzését.

Orbán Viktor azonban valamiről már biztos lemarad — tudtuk meg a miniszterelnök Facebook-oldaláról:A négy csütörtöki A döntőből háromban lesz magyar hajó a riói olimpia kajak-kenu versenyén.


A címvédő Kozák Danuta K-1 500 méteren, a világbajnok Tótka Sándor, Molnár Péter duó K-2 200 méteren, a Hufnágel Tibor, Ceiner Benjámin egység pedig K-2 1000 méteren „mennek az aranyért”.

Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.