2016. június 21., kedd

Soli Deo Gloria: imádkozni fognak a magyar szurkolók Lyonban

Közös imádkozásra készülnek szerdán a franciaországi Európa-bajnokságon részt vevő magyar labdarúgó-válogatott Lyonban tartózkodó szurkolói.


EURO 2016, Magyarország, magyar labdarúgó-válogatott, Soli Deo Gloria, Franciaország, Lyon, Parc Olympique Lyonnais,
Magyar szurkolók Marseille-ben — Fotó: Illyés Tibor/MTI
Az eseményt szervező dunavarsányi Soli Deo Gloria közösség tagjai így szeretnék kifejezni hálájukat és fohászukat azért, hogy az Európa-bajnokság továbbra is „az öröm, a béke, és az összetartozás ünnepe legyen”.

Az imádság szerdán 13 órakor kezdődik a Szent János-székesegyházban, levezetésére Kiss-Rigó László szeged-csanádi megyés püspököt kérték fel, aki szintén a városban van.
A magyar labdarúgó-válogatott a franciaországi Európa-bajnokság harmadik csoportmérkőzésén Portugáliával játszik 18 órától a Parc Olympique Lyonnais-ben.
A mérkőzést az angol Martin Atkinson vezeti.
A magyar csapat az F csoport első helyén áll négy pontjával, miután 2-0-ra legyőzte Ausztriát és 1-1-es döntetlent játszott Izlanddal.
A portugálok a harmadikok, miután Izland ellen 1-1-es, Ausztria ellen 0-0-s döntetlent játszottak.
A magyar válogatott a Ronáldóék elleni mérkőzés eredményétől függetlenül bejutott a legjobb 16 közé a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon.
Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.
vhegy/MTI