2016. június 16., csütörtök

Marseilles-ben 15 ezer torokból fog szólni a Hajrá Magyarország!

Várhatóan 15 200 szurkoló biztatja a helyszínen szombaton a magyar labdarúgó-válogatottat Izland ellen a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság második fordulójában, Marseille-ben.


Magyar szurkolók a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon — Fotó: Fehim Demir/EPA/MTI
Kicsit előre ugorva: a portugálok elleni harmadik mérkőzés előtt egy régi-új magyar vonatkozású dal csendül majd fel a lyoni stadionban.

A válogatott honlapjának beszámolója szerint az első fordulós, osztrákok elleni győztes mérkőzést követően a Magyar Labdarúgó Szövetség kérvényezte, hogy a meccsek kezdete előtt lejátszott magyar vonatkozású dal a szurkolók kedvence, „Az éjjel soha nem érhet véget” című 1998-as Soho Party-szerzemény legyen.


Az UEFA már megkapta a dal felvételét, és arról tájékoztatta a magyar szövetség illetékeseit, hogy legkésőbb a harmadik, Portugália elleni csoportmeccsre „bekészítik” a választott dalt.

A 44 év után ismét Eb-résztvevő magyarok az első forduló után három pontjukkal vezetik az F csoportot. A hat négyesből az első és második helyezetteken túl a négy legjobb harmadik is nyolcaddöntőbe jut.

Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.
vhegy/MTI/MLSZ