2016. június 20., hétfő

A magyaroknak szurkol a román újságíró

A legolvasottabb román sportnapilap, a Gazeta Sporturilor honlapjához tartozó Blogsport egyik szerzője valóságos ódákat zengett annak a magyar labdarúgó-válogatottnak a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon mutatott bátorságáról, amelyikre „Puskás és Albert Flórián is büszke lenne”.


Magyarország, EURO 2016, Franciaország, Gazeta Sporturilor, magyar labdarúgó-válogatott, Bernd Storck,
Meglepő helyről jön a támogatás — Fotó: Tolga Bozoglu/EPA/MTI
Bravó, Magyarország! Mert támadsz, mert küzdesz, mert bátor vagy, mert bármi áron gólszerzésre törekszel” — írta mai jegyzetében Theodor Jumătate, aki nem rejtette véka alá azt sem, hogy irigyli a magyar válogatott teljesítményét.

A szerző külön méltatta Gera Zoltán, Dzsudzsák Balázs, Nagy Ádám és Kleinheisler „Gattuso” László teljesítményét. Azt emelte ki a magyar csapat játékából, hogy ha nem is látványos, de az együttes folyamatosan az ellenfél térfelén tartja a labdát, nyomást gyakorol és hibákra kényszeríti riválisát.

Theodor Jumătate úgy vélte, a halállal fenyegetett román trénerrel ellentétben a magyarok német szövetségi kapitánya jól tudta ötvözni a fiatalok lelkesedését az idősek tapasztalatával: Bernd Storck bízik a fiatalokban is, de számít az idősekre is, és ez lelkesítően hat az egész csapatra. 

Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.
Forrás: MTI