2016. május 27., péntek

Újabb nagy csapatot írhat a CV-jébe Mourinho

Vége a sok találgatásnak: hivatalosan is bejelentették, hogy José Mourinho lett a Manchester United labdarúgócsapatának új vezetőedzője.


José Mourinho, Manchester United, labdarúgás, Premier League, Louis van Gaal, The Special One,
José Mourinho — Fotó: Paul Wetherell/MR PORTER
Az 53 éves portugál szakember hároméves szerződést írt alá, a megállapodás értelmében ez további egy évvel, 2020-ig meghosszabbítható.

Különleges megtiszteltetés a Manchester United menedzserének lenni. Ezt a klubot az egész világon csodálják, olyan misztikum és romantika veszi körül, amellyel egyetlen egyesület sem versenyezhet” — nyilatkozta Mourinho, aki hozzátette, alig várja már a munkát az Old Traffordon.

Mourinho — aki a menesztett Louis van Gaalt követi a kispadon — az elmúlt évtized egyik legsikeresebb szakembere, 2003 óta 22 trófeát nyert klubjaival, négy országban dolgozott, 2004-ben az FC Portóval, 2010-ben az Internazionaléval hódította el a Bajnokok Ligáját, ezekkel az együttesekkel, valamint a Chelsea-vel és a Real Madriddal is bajnoki címet és kupát nyert.

Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.
Forrás: MTI