2016. május 17., kedd

Erdélyben turnézik Bagdi Bella

Június 2 és 11 között hét erdélyi városban tart önfejlesztő, motivációs koncertet Előttem legyen mindig út címmel Bagdi Bella.


Bagdi Bella, személyiségfejlesztés, zene, motiváció, Jobb Veled a Világ Alapítvány, boldogságprogram, boldogságórák, boldogság klub
Bagdi Bella — Forrás: Red Lemon Media
Az énekesnő zenei világát a hallgatói legtöbbször boldogságzeneként emlegetik.

A koncerteken a legkülönfélébb élethelyzetek, életszakaszok problémáihoz kapunk olyan útmutatókat a zenén keresztül, amelyek segíthetnek bennünket az adott helyzettel kapcsolatos pozitív elvárásainkat megerősíteni, legyen szó akár célok eléréséről, elengedésről, gyógyulásról, bármiről, ami most fontos a számunkra.

Az Előttem legyem minden út
c. lemez borítója
A Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke, a magyarországi Boldogság Intézet vezetője, az országos ingyenes Boldogságprogram elindítója és szakmai vezetője, valamint a Boldogságórák kezdeményezője több mint száz településen működtet ingyenes Boldogság klubot, és zenekarával évek óta turnézik.

Idén tavasszal és nyáron az immár platina státuszú legújabb lemezét mutatja be egy 35 állomásos turnén, aminek keretében hozzánk is eljutnak.
Az Előttem legyen mindig út lemez célja, hogy átformáljon, megerősítsen, inspiráljon és bátorítson. Arra törekedtem, hogy a dalok megnyugtassák a lelket, javítsák a hangulatunkat és általánosságban hozzájáruljanak ahhoz, hogy jól legyünk és kioldódjon belőlünk minden negatív feszültség – árulta el Bagdi Bella. 

Az erdélyi állomásai:


Nagyszalonta – június 2., 19:00 (RMDSZ Székház)
Nagyvárad – június 3., 19:00 (Posticum Kultúrközpont és vendégház)
Kolozsvár – június 5., 19:00 (Báthory István Elméleti Iskola díszterme)
Marosvásárhely – június 6.. 19:00 (Marosvásárhely, Str. Cuza Vodă. 22. sz., 3. emelet)
Sepsiszentgyörgy – június 8., 19:00 (Sepsiszentgyörgy, Unitárius Templom)
Csíkszereda – június 9., 19:00 (Csíkszereda, Hargita Megye Tanácsa Amfiteátrum terme)
Gyergyószentmiklós – június 11., 19:00 (Gyergyószentmiklós, Salamon Ernő Elméleti Líceum díszterme)

Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.
-közl.