2016. május 24., kedd

A nyílt utcán erőszakoltak meg egy nőt Sepsiszentgyörgyön

Péntekről szombatra virradó éjjel egy 26 éves nő jelentette a rendőrségen, hogy megerőszakolta egy tinédzserkorú fiatalember — tudósít mai számában a Háromszék.


bűncselekmény, nemi erőszak, Sepsiszentgyörgy, nők elleni erőszak,
Képünk illusztráció — Forrás: pixabay
Az áldozat beszámolójából kiderült, hogy kevéssel éjfél után hazafelé menet, a tömbház előtt találkozott a későbbi erőszakolóval, aki arra kényszerítette, hogy menjenek az épület mögé, ahol erőszakos nemi közösülés következett be.

A törvényszéki orvos jelentése minden kétséget kizáróan igazolta a nő állítását: a leletek erőszakos közösülésre utalnak.

A rendőrség erőszakos közösülés bűntettének gyanúja miatt őrizetbe vette a mindössze 17 éves erőszakolót; az ügyészség kérésének eleget téve a bíróság még szombaton elrendelte 30 napos előzetes letartóztatását.

Közleményében a Kovászna megyei Rendőr-felügyelőség felhívással fordul a nőkhöz: éjjel ne járjanak kíséret nélkül, és kerüljék a megvilágítatlan helyeket.

Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.