2016. április 19., kedd

Háromszéki fiatalemberrel találkozott Orbán Viktor — VIDEÓ

Magyarország miniszterelnökét vacsora közben ismerte fel egy székelyföldi fiatalember.


Orbán Viktor, Magyarország, magyarság, Erdély, Székelyföld, Deutsch Tamás, Németország, Stuttgart, Bosch
„Erős kezdés” Stuttgartban — Forrás: Facebook/Orbán Viktor
A Németországba látogató Orbán Viktor és az őt elkísérő társai — köztük Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Deutsch Tamás EP-képviselő — a stuttgarti tévétorony éttermében vacsoráztak hétfő este, ahol egy váratlan találkozásban volt részük.

Egy Kovászna megyéből való, de Kolozsváron élő fiatalember, aki elmondása szerint a Boschnál dolgozik szoftvermérnökként, szintén ott vacsorázott, és felismerte a miniszterelnököt.

Az Orbán Viktor Facebook-oldalára feltöltött videó szerint a fiatalember kedélyesen elbeszélgetett a politikusokkal, majd egy közös fotót kért velük.A Miniszterelnöki Sajtóiroda tájékoztatása szerint a keddi nap folyamán Helmut Kohl korábbi kancellár fogadja otthonában Orbán Viktort, majd a miniszterelnök Bonnban megtekinti az Adenauer-emlékházat, és tárgyal Timotheus Höttgessel, a Deutsche Telekom elnök-vezérigazgatójával.

Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.