2016. március 30., szerda

Washington Times: Megfenyegette Magyarországot az Iszlám Állam

A brüsszeli terrortámadások csak a kezdetét jelentik az Iszlám Állam európai hadjáratának - írja a Washington Times az al-Wafa dzsihadista médiaszervezete által kiadott írások alapján, amelyben a terroristák az Egyesült Államok mellett más európai országokat is megfenyegettek.


Iszlám Állam, terrorizmus, dzsihadista terrorszervezetet, Magyarország, Európa, Brüsszel, brüsszeli merényletek, ISIS
Ma Brüsszel, holnap Budapest? — Fotó: Yoan Valat/EPA/MTI
Az al-Wafa cikke Magyarországra is kitér: részletezik, hogy egész Európa fenyegetés alatt áll, és nincsenek kivételek.

„Ma Brüsszelre és repterére sújtottunk le, holnap akár Portugália vagy Magyarország is sorra kerülhet” — írják a cikk egyik alcímében. E két ország eddig nem szerepelt az Iszlám Állam célpontjai között.

A cikk üzenete egyértelmű: bárhol lecsaphatnak Európában, egy nemzet sincs biztonságban.

„Amerika, te leszel a következő!”


— harsogja a szalagcím. Az írásban emlékeztetik az amerikaiakat, hogy a muszlimok nem felejtenek, nem alázkodnak meg, és egy alkalmat sem szalasztanak el, ha bosszút állhatnak.
Nem felejtettük el a szüzeink és asszonyaink sikoltásait, mikor megszálltátok Irakot. Allah segítségével bosszút állunk rajtatok, leromboljuk a becsületeteket és a mítoszaitokat, asszonyaitokat pedig elraboljuk és a rabszolgapiacon adjuk el őket a legtisztátlanabb vevőnek — esküdöznek.

Senki nincs biztonságban


Arra is figyelmeztetnek, hogy nem fognak válogatni, ha támadásra kerül sor: a brüsszeli és párizsi merényletekhez hasonlóan bombákkal, robbanóövekkel és fegyverekkel fognak lecsapni a lakosságra.


Mint írják, egy ember sincs biztonságban: minden katona, rendőr, férfi, nő, öreg és gyermek egyaránt célpontot jelent nekik.

Végül arra figyelmeztetnek, hogy sehova sem lehet előlük menekülni; Allah nevében bárhol támadhatnak: szórakozóhelyeken, stadionokban, iskolákban, földön, vízen.

Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.
Forrás: Washington Times via Híradó