2016. március 16., szerda

Ritka emberségről tett tanúbizonyságot Funar

Egy olyan kegyetlen és erőszakos világban, amelyet az egymást követő politikai, gazdasági és erkölcsi válságok óhatatlanul egy újabb sötét korszak felé taszíthatnak, párját ritkító humanizmusról tett tanúbizonyságot Kolozsvár volt polgármestere.


Gheorghe Funar, pamflet, dákoromán elmélet, szír menekültek, Cațavencii,
Gheorghe Funar: Önök azt tudják, hogy még Izraelt is a zsidók irányítják? — Forrás: Agerpres
Gheorghe Funar arra kéri a hatóságokat, hogy fogadják be a szíriai menekülteket Romániába, mert ők testvérnép a románokkal, hiszen — igen, kitalálták: a szírek is dákok.
Háromezer évvel ezelőtt a dákok Isteni parancsra benépesítették Közel-Keletet. Mindezt egy rendkívül olvasott és megfontolt azugai történészprofesszortól tudom, akit a pszichiátriai klinikán pácienstársai Bolondnak becéztek. De önöket ne tévesszék meg az efféle megbélyegzések. A zsidó-amerikai maszonéria megpróbálja hitelteleníteni és elhallgattatni azokat, akik még képesek racionális gondolkodásra és megnyilvánulásra. Nem akarják, hogy a világ tudomást szerezzen arról, hogy a szírek is dákok, akárcsak az irániak, a görögök, a flamandok és az indonézek, valamint a Trónok harca nomádjai, igaz, elfelejtettem a nevüket, mert a legutóbbi évadot már nem néztem meg, dögunalmasnak találtam. Micsoda, önök nem tudták, hogy a Trónok harcában szereplő népek dákok?! Öt éve követik a sorozatot, és legalább kíváncsiságból egyszer sem méltóztattak a dolgok után nézni?! Dákok, biza, nekem elhihetik — mondta Funar, rámutatva, hogy igen erős érvek szólnak a Szíriából érkező menekültek befogadása mellett.  
Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.
Forrás: Cațavencii / Fordítás és adaptáció: Kerekes Gyula