2016. március 29., kedd

Pályakezdő írókat keres a Helikon és a Perspektíva

Úgy érzi, hogy írói vénával van megáldva, ám valamilyen oknál fogva irodalmi alkotásai egyszer sem jutottak túl íróasztala fiókján, vagy számítógépe rejtett mappáján? Itt a nagy kitörési lehetőség!


novella, irodalom, Szalonpunk, Helikon, novellapályázat, Perspektíva diáklap,

Szalonpunk címmel közös novellapályázatot hirdetett a Perspektíva diáklap és a Helikon irodalmi folyóirat.

novella, irodalom, Szalonpunk, Helikon, novellapályázat, Perspektíva diáklap,
A szervezők azzal a céllal indították útjára a pályázatot, hogy felhívják a figyelmet a fiatal irodalmi tehetségekre, valamint lehetőséget teremtsenek a fióknak írogatóknak is, hogy megkezdhessék irodalmi pályafutásukat.

A kötettel még nem rendelkező, 18-25 év közötti fiatalok április 21-ig küldhetik el írásaikat, a novellapalyazathp@gmail.com e-mail címre. A pályamunkák terjedelme nem haladhatja meg a 20 ezer leütést (szóközökkel együtt). Minden pályázó eredeti, máshol eddig nem publikált alkotással vehet részt a versenyen.

A pályamunkákat négytagú zsűri — Demeter Zsuzsa kritikus, szerkesztő; Horváth Benji költő, szerkesztő; Karácsonyi Zsolt költő, a Helikon főszerkesztője; Papp Attila Zsolt költő, újságíró, szerkesztő — fogja elbírálni.

Az első három helyezett pénzjutalomban részesül, emellett a nyertes novellák megjelennek a Helikon irodalmi folyóirat Pavilon 420 nevű rovatában.


Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.