2016. március 7., hétfő

Dr. Almási Kitti tart előadást Sepsiszentgyörgyön

Március 17-én különleges csemegével várja Sepsiszentgyörgyön a lélek dolgai iránt érdeklődő közönséget a közkedvelt Nyitott Akadémia sorozat.


Dr. Almási Kitti, pszichológia, Sepsiszentgyörgy, Nyitott Akadémia, Bátran élni,
Dr. Almási Kitti — Forrás: Facebook
Első alkalommal találkozhatunk az egyik legnépszerűbb magyar pszichológussal, Dr. Almási Kittivel!

A remek humoráról és gyakorlatias szemléletéről ismert szakember rendszeres szereplője számos tévéműsornak, állandó szerzője a lélektannal foglalkozó magazinoknak, és az egyik legkedveltebb, legkiválóbb előadó, akinek élményszerű estjeit minden városban vastapssal köszöni meg a közönség.
Második könyve, a tavaly ősszel megjelent Bátran élni kirobbanó bestseller lett, hetekig vezette a magyar sikerlistákat — a könyvet a Nyitott Akadémia helyszíni standján kedvezményes áron lehet megvásárolni, a szerző kérésre szívesen dedikál.
Dr. Almási Kitti, pszichológia, Sepsiszentgyörgy, Nyitott Akadémia, Bátran élni
Forrás: Nyitott Akadémia
A neves pszichológus új könyvében azzal a kérdéssel foglalkozik, hogy miként küzdhetjük le azokat a félelmeket és gátlásokat, amelyek korlátozzák belső (és ezáltal külső) szabadságunkat, akadályoznak abban, hogy az igazán magunkénak érzett értékek alapján éljünk, és megküzdjünk azokért a célokért, amelyeket szeretnénk elérni. Ebből az izgalmas témából ad ízelítőt sepsiszentgyörgyi előadásában is.

Fontos erről beszélni, hiszen sokan szenvedünk attól, hogy vágyunk valamire, van valamilyen ambíciónk, vagy kilépnénk abból, ami már fojtogató a számunkra, de azt érezzük: úgysem sikerülne, úgyis kudarcot vallanánk, sőt, esetleg még rosszabb helyzetbe kerülnénk, mint amilyenben most vagyunk. Ezért inkább meg se próbáljuk, bele se fogunk, megmaradunk a langyosban vagy a szenvedésben. Közben talán utáljuk magunkat, amiért nem merünk lépni, gyávák vagyunk változtatni, de az önutálat még nem ad erőt, lendületet.

Hirdetés ____________________________________________
szekleylovas.ro, székely lovas, lovas portál
 ___________________________ ☼☽ Székelyföld lovas portálja

Ilyen helyzetben nagyon fontos egyrészt felkutatni, hogy miből erednek a félelmeink, gátlásaink (hiszen azok nemcsak a külső körülményekben, de sokszor a múltunk fájdalmas tapasztalataiban is gyökereznek), másrészt tudatos munkával csökkenteni erejüket, hogy ne akadályozzanak bennünket céljaink elérésében, abban, hogy méltó és tartalmas emberi életet élhessünk. De hogyan tegyük? Erre a kérdésre igyekszik választ adni Dr. Almási Kitti, rengeteg lehetséges eszközt adva hallgatói kezébe. A nehéz témát a doktornő jó humorú, sodró előadói stílusa oldja, és teszi élvezetessé.
Az előadásra március 17-én 19:00 órától a sepsiszentgyörgyi Unitárius Templomban kerül sor. Jegyek elővételben még kaphatók a Városi Szervezőirodában.
Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.
Közlemény