2016. március 3., csütörtök

Böjte Csaba: Égnek állt a hajam

Tegnap jött a hír, hogy miután decemberben a Magyar Telekom egyik óráról a másikra felbontotta szponzori szerződését Kovács Ákossal, az énekes nőkkel kapcsolatos kijelentései miatt, a feleknek végre sikerült „megnyugtatóan” rendezni és lezárni az ügyet.


Ákos, Böjte Csaba, Dévai Szent Ferenc Alapítvány, adomány, Magyar Telekom
Böjte Csaba — Forrás: YouTube/Magnificat.ro
A hírt tartalmazó Facebook-bejegyzés igazán a „mellékágán” robbant nagyot: Ákos 50 millió forinttal támogatja a Böjte Csaba ferences szerzetes által életre hívott, árva és nehéz sorsú gyermekekkel foglalkozó alapítványt.

Ezzel az énekes-dalszerző úgy írta be magát a Dévai Szent Ferenc Alapítvány történetébe, mint annak legnagyobb egyéni anyagi támogatója.

Csaba testvér háláját és köszönetét kifejező szavait csak részben idézi Ákos facebookos bejegyzése, de van itt egy megható videoüzenet, amiben az atya elmondja a „tavaszi angyaljárással” kapcsolatos gondolatait:


A vhegy.com 2014-ben az év emberének választotta Böjte Csabáta szerkesztőség indoklását Z. Nagy István kollégánk foglalta össze.
Kerekes Gyula 
Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.