2016. február 3., szerda

Túszul ejtette a szerelőt a felháborodott asszony

Az idős asszony azért folyamodott a sajátos akaratérvényesítési módszerhez, mert a telefonos szolgáltató szakembere nem tudta azonnal megjavítani az elromlott készülékét. Az eset Nagykanizsán történt.


túszejtés, szerelő, telefonos szolgáltató, Magyarország, Nagykanizsa
Illusztráció: pixabay
A helyszínre érkezett szerelő megállapította ugyan, hogy elromlott a telefonkészülék, de kijelentette nem tudja megjavítani, mert ő vonalellenőr.

A nő ekkor bezárta a lakása bejárati ajtaját, és közölte a férfival, hogy addig nem engedi ki a lakásból, amíg a telefonját meg nem javítja. A szerelő egy darabig várt, majd mobiltelefonon értesítette a rendőrséget.

A kiérkező rendőrök először a kaputelefonon keresztül kérték az asszonytól, hogy engedje be őket, de ezt a nő nem tette meg, ezért más lakó nyitotta ki nekik a társasház bejáratát. A nő a lakásának ajtaját is csak többszöri felszólításra volt hajlandó kinyitni és kiengedni a szerelőt, aki nagyjából egy órát töltött akarata ellenére a lakásban.

Az ügy kapcsán az ügyészség személyi szabadság megsértésének bűntette miatt emelt vádat a nő ellen, akit akár három évig terjedő szabadságvesztéssel is sújthat a bíróság.

Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.
Forrás: MTI