2016. február 13., szombat

Szerelempatak — Szombat esti filmajánló

A Szerelempatak — írta és rendezte Sós Ágnes — egy sajátos hangvételű dokumentumfilm a szerelemről és a vágyakozásról, amely Erdélyben, egy magyar ajkú falucskában készült, és szereplői felett már jócskán elszállt az idő.


Sós Ágnes, Szerelempatak, Szerelem, szex, erotika, dokumentumfilm,
„Vén kecske es megnya'ja a sót!” — Forrás: Facebook
A mélyen érzelmes, helyenként vaskos humorú és szabadszájú alkotás a 80 év feletti, javíthatatlan romantikus Feri szerelmi kalandjait követi nyomon a falubéli asszonyokkal, akik legintimebb gondolataikat és álmaikat fedik fel a kamerának.

A Szerelempatak mulatságos, meglepő és szívmelengető; azt mutatja be, hogy egy letűnt kor szerelmi játékai és románcai miként virágzanak még ma is egy távoli vidéki faluban.

A dokumentumfilm előzetese:

Szívderítő film Erdélyből, egy kis faluban élő idős emberekről, akiknek nem a pénz vagy a vagyon számít, hanem a kortól független szeretet, szerelem, ölelés, nevetés” — Havas Ágnes, Magyar Nemzeti Filmalap, vezérigazgató
A teljes film:Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.
Forrás: HBO