2016. január 8., péntek

Orbán Viktor a „muszlim szilveszterről”

A magyar kormányfő pénteken, az év első miniszterelnöki interjújában a Kossuth Rádió 180 perc c. műsorában beszélt a szilveszteri németországi molesztálások ügyéről.


németországi molesztálások, migránsok, kölni molesztálások, nők elleni erőszak, Orbán Viktor, szólásszabadság, Kossuth Rádió, 180 perc
Orbán Viktor a Magyar Rádió stúdiójában. Fotó: Bruzák Noémi/MTI 
Orbán Viktor szerint a megrendítő erőszakhullám utáni hatósági- és sajtóreakciókból megítélve egyértelműen kijelenthető, hogy „a liberalizmus szembefordult a szabadsággal”.

„Akik bennünket akarnak kioktatni szólásszabadságból”, és akik szerint a bevándorlók érkezése jó dolog, azok a liberalizmus nevében „elfojtják” a hozzájuk (a bevándorlókhoz) kapcsolódó negatív híreket - mondta Orbán.

Szerinte a németországi történések ezért arra mutatnak rá, hogy ma Közép-Európában szélesebb és színesebb a sajtószabadság, mint számos nyugat-európai államban.

Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.
MTI/Kossuth Rádió/vhegy