2016. január 13., szerda

Ismét Erdélyben turnézik Dancs Annamari

Akárcsak legutóbbi, 2014-es hazai turnéján, a Budapesti Operettszínház szólistája ezúttal is két operettszínházas kollégájával lép színpadra Erdély kilenc nagyvárosában.


Dancs Annamari, Budapesti Operettszínház, operett, Janza Kata, musical, Laki Péter,
Laki Péter, Dancs Annamari és Janza Kata
A Soha ne múljon el címet viselő operett, musical és könnyűzene gálára Annamari ezúttal Janza Katát és Laki Pétert hívta meg.

Az énekesnő színházi elfoglaltságai miatt a szervezők kénytelenek voltak elvetni a tavalyra tervezett koncertsorozat tervét, így Annamari itthoni rajongóinak két évet kellett várniuk arra, hogy újra a színpadon láthassák kedvencüket, de — ígérik a művészek — a várakozás minden percét felejthetetlen élménnyel kárpótolják.


Magyar operettek gyöngyszemei


A koncerteken felcsendülnek a fent említett műfajok legismertebb slágerei, főként a hungarikumnak minősített magyar operettek gyöngyszemei.


Dancs Annamari, Budapesti Operettszínház, operett, Janza Kata, musical, Laki Péter,
A nemrég megjelent Színház, szerelem lemez bemutatása révén számos új dal is bekerül a repertoárba, amelyek által az énekesnő újabb arcát, zenei képességeit is megismerheti a közönség.

Ezúttal is lesz sok tánc és felhőtlen vidámság — Laki Péter operettekben és musicalekben „edzett” gyönyörű tenor hangját lehengerlő tánctudása koronázza meg. Az Operettszínház ígéretes, fiatal táncoskomikusa remek párt alkot Annamarival a színpadon. Janza Kata, a magyar musical koronázatlan királynője, pedig a számos produkció női főszerepében bizonyított színészi és énekesi képességeiből nyújt ízelítőt. 

Az időtálló, örökzöld melódiák, valamint az előadók profizmusa, színpadi rutinja és szakmai rátermettsége a garancia arra, hogy a szatmári, nagyváradi, marosvásárhelyi, szászrégeni, zilahi, csíkszeredai, brassói, sepsiszentgyörgyi és kolozsvári zenekedvelő közönség ismét felejthetetlen pillanatokat élhet át Annamari és meghívottai társaságában.

Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.