2015. november 27., péntek

Megszűnik a Kívánságkosár

A Duna TV-n futó, rendkívüli népszerűségnek örvendő betelefonálós kívánságműsor tíz év után elbúcsúzik a nézőktől - tudta meg az Origo.


Duna Televízió, MTVA, kívánságkosár,

A hírportál érdeklődésére az MTVA sajtóosztálya arról tájékoztatott, hogy a közmédia műsorstruktúrája januárban megújul, és ebből adódóan megszűnik a Kívánságkosár című műsor, amelynek utolsó adása év végén lesz látható.

Az évek során a műsorvezetők közt megfordult Asbóth József, Banner Géza, Ciprusz Éva, Farkas Beatrix, Katona Erika, Morvai Noémi, Klement Zoltán, Erdélyi Claudia, Radványi Dorottya, Bényi Ildikó - emlékeztet az Origo.

A műsor legemlékezetesebb jelenete (fotó) nem zenei kívánságokhoz köthető: tavaly áprilisban a világsajtót is bezárta az élő adásba „ragadt” technikus esete, akinek rendkívül leleményes módon sikerült „láthatatlanná” válni.

Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.
Forrás: Origo