2015. október 7., szerda

Szentliga — A kékmadarakat még az ág is húzza?

Minden jel erre mutat; mintha minden és mindenki azon ügyködne, hogy a BlueBird Racing egy jó futamot se produkáljon.


Spanyol Nagydíj, Barcelona, Formula-1 Szentliga, Szentliga, F1, szimulátorsport,
Egy hajszál — ennyin múlott Szabó Lóránt és a BBR öröme
Az időmérőn az eső tréfálta meg a pilótákat, a futamon a technika ördöge babrált ki velük.

A kvalifikáción Szabó Lóránt az utolsó gyors körét rontotta el, így lecsúszott a pole pozícióról, Hatházi Vilmos csak a kilencedik, Okos Zsolt az utolsó helyet kaparintotta meg. 

A rossz időmérő ellenére a csapat igencsak bizakodó volt a pontszerzés tekintetében, azonban amikor a szerver a futamra váltott Hatházi és Okos „eltűntek” a rajtrácsról: kidobta őket a szerver, így Szabóra hárult a feladat, hogy megmentse a csapat becsületét. 

Vilmos és Zsolt nézőként követték a versenyt a Szentliga YouTube-csatornáján, s a látottak miatt igencsak bosszankodhattak, hisz az előzetes tempójuk alapján pontokat érő helyeken autózhattak volna.

Lórántnak ellenben jól ment a „szekér”, és a taktikai csata is az ő győzelmét vetítette előre, a lekörözésekkel azonban értékes másodperceket veszített, amik a futam végkimenetelét illetően meghatározó szerepet játszottak: Lóri mindössze 5 századdal maradt el az élen befutó Fórizs Tibor mögött. 

Spanyol Nagydíj, Barcelona, Formula-1 Szentliga, Szentliga, F1, szimulátorsport,
Hatházit és Okost kiiktatta a szerver
Ismét egy hajszálon múló futamgyőzelem; talán majd legközelebb... A következő megálló a Monacói Nagydíj. Monte Carlo utcáin nehéz, szinte lehetetlen az előzés, ezért a soron következő időmérő edzés meghatározó lehet. A BBR nem csügged, a csapat versenyzői rendíthetetlenül készülnek a megmérettetésre. (Okos)

Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.