2015. október 5., hétfő

Szentliga — Katalóniai remények

A BlueBird Racing pilótái teljes erőbedobással készülnek a 19. Szentliga-szezon soron következő, ötödik futamára. A Spanyol Nagydíjnak a Circuit de Catalunya ad otthont.


Szentliga, Formula-1 Szentliga, BlueBird Racing, szimulátorsport, F1, Spanyol Nagydíj, Circuit de Catalunya

A múlt heti ismételten füstbe ment tervként megélt futam után most már tényleg megérett az idő egy jól sikerült futamra.

A barcelonai aszfaltcsík Szabó Lóránt egyik kedvenc pályája, és ez meg is látszik az időeredményén: a teszteredmények listáját vezetve egyedüliként rendelkezik 1:17-es idővel.

Hatházi Vilmos jól sikerült futamon van túl és a lendületét ide is próbálta áthozni, a negyedik helynél azonban nem tudott jobb időt futni a teszteken. Mivel most nem kell a bokszutcából rajtolnia, biztosan ezúttal nem csak a top 5-be kerülés lesz a célja, hanem a dobogó egyik fokának megszerzése, lehetőleg a legmagasabb.

Okos Zsolt egyelőre még mindig nem tud bekerülni a teszteredmények tízes listájába, ha viszont futamról-futamra egyre konstansabban és stabilabban tud majd versenyezni, akkor hamar a pontszerző helyekért szállhat majd csatába.

Összességében egy igencsak jól sikerült felkészülésen vannak túl a szentgyörgyi „kékmadarak”, és reménykedve várják a hétfői futamot, ahol remélhetőleg minden klappolni fog; már megérett az idő egy futamgyőzelemre vagy akár egy kettős dobogós befutóra. Ma este minden kiderül.

A futam megtekinthető a Szentliga hivatalos YouTube-csatornáján(Okos)

Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.