2015. október 12., hétfő

Szentliga — Érik az első győzelem?

Rendkívül szorosra sikerült az elmúlt heti Spanyol Nagydíj befutója: Szabó Lóránt egy hajszállal maradt le a győzelemről; ezt a néhány milliméteres hátrányt szeretné előnyre váltani Monacóban.


Formula-1 Szentliga, Szentliga, szimulátorsport, BlueBird Racing, F1, Monacói Nagydíj,

Ami a BlueBird Racing másik két pilótáját illeti, nos, Hatházi Vilmos és Okos Zsolt már annak is örülnének, ha egyáltalán elindulhatnak a futamon.

Szabó tehát „bekeményített”, és most már semmit sem szeretne a véletlenre vagy a szerencsére bízni. Minden bizonnyal ő a legesélyesebb a soron következő futam győzelemére, hiszen toronymagasan vezeti a teszteredmények listáját.

Csapattársához hasonlóan Hatházi sem szeretné, hogy a véletlenek irányítsák a futamát — feltéve, ha a szerver majd engedi, hogy rajthoz álljon. Jelenleg igencsak nagy BBR-fölény körvonalazódik, hiszen Vilmos a második a teszteredmények listáján, s így akár egy kettős BBR-győzelem is összejöhet a csapatnak, amellyel sok bajnoki pontot zsebre vághatnának Monacóban.

Okos Zsoltnak viszonylag jól sikerült a felkészülés, bár egyelőre még nagyon távol van csapattársai legjobb időeredményétől; sikerült viszont „beautóznia” magát az első tízbe, jelenleg a kilencedik helyen áll, így joggal reménykedhet abban, hogy pontszerző helyen hozza haza a versenyautóját, és Monte-Carlo szűk utcáin megszerezi szezonbéli első pontjait.

Ha szeretnék látni, hogy hogyan szárnyalnak a kék madarak a Monacói hercegség utcáin, tartsanak velünk és kattintsanak a Szentliga YouTube-csatornájára hétfőn este 22 órai kezdettel és szurkoljanak velünk. Sok sikert srácok, mindent bele! (Okos)

Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.