2015. október 5., hétfő

Közszemlén az ellenzék politikai idiotizmusa

A Civil Összefogás Fórum rendkívüli plakátkiállítása a magyar ellenzéki politikusok bevándorlás-ügyben tett kijelentéseit szembesíti a valósággal.


CÖF, Gyurcsány Ferenc, illegális bevándorlás, magyar ellenzéki pártok, migránsok, Vona Gábor,
Gyurcsány Ferenc a plakátarc. Fotó: Marjai János/MTI
A plakátokon ismert szocialista, DK-s és jobbikos politikusok arcképei és idézett szavai mellett a fotók másik felén gyülekező, kiabáló, köveket dobáló migránsok láthatók.

Plakátkiállításukkal a CÖF-ösök a „veszélyes és kártékony a politikai idiotizmust”, „ a hon védelmét elutasító, felelőtlenül nyilatkozó” politikusok arcát és kijelentéseit akarják bemutatni, szerintük ha ma a baloldal lenne a hatalmon, az embertömeg „ellenőrizetlenül zúdult volna rá az országra”.

Hangsúlyozták ők az illegális bevándorlás, az embercsempészés ellen emelik fel a szavukat, de szavaik nem vonatkoznak a politikai menekültekre.

A plakátokon mások mellett Gyurcsány Ferenc (DK-elnök), Fodor Gábor (MLP-elnök), Szigetvári Viktor (Együtt-elnök), Molnár Csaba (DK-európai parlamenti képviselő), Botka László (MSZP-választmányi elnök), Vona Gábor (Jobbik-elnök) korábbi szavait idézik.

Gyurcsány Ferenctől egyebek mellett azt a kijelentését idézik, amely szerint a bevándorlás kérdése „kormányzati gumicsont”, továbbá „rendőrök támadtak rá a békés menekültekre, nem pedig fordítva”.

Vona Gábornak azokat a szavakat jelenítik meg, amelyek szerint „az iszlám az emberiség utolsó reménysége”, „a tradicionális kultúra utolsó bástyája az iszlám marad”.

Kunhalmi Ágnes fényképe mellett az az idézet olvasható: „a bevándorlás álprobléma, amit a Fidesz kreált”.

A plakátkiállítás a tervek szerint október 10-éig lesz látható a budapesti Olimpia parknál.

Így nyilatkoztak a magyar ellenzéki politikusok a Fidesz „kreálta” bevándorlás „álproblémáról”.
Posted by vhegy.com on 2015. október 5.
vhegy/MTI