2015. szeptember 28., hétfő

Szentliga — Kínai kárelhárítás

Tizenkilencedik versenyévadának negyedik futamára készül a Szentliga mezőnye és ezen belül a BlueBird Racing istálló.


BlueBird Racing, F1, Formula-1 Szentliga, Kínai Nagydíj, Szentliga, szimulátorbajnokság,
A futamot a Szentliga hivatalos YouTube-csatornáján lehet élőben követni
A Sanghajban a „kékmadarak” minden bizonnyal megpróbálják majd feledtetni a balsikerű Bahreini Nagydíjat.

A csapat teljes létszámban jelen volt az elmúlt heti teszten, és nagyon sok energiát befektetve próbálták kihozni magukból a maximumot. Olyannyira jól sikerült a felkészülés, hogy Hatházi Vilmos neve mellett a leggyorsabb időeredmény szerepel, míg Szabó Lóránt csak századokkal marad el mögötte. Okos Zsoltnak azonban még nem sikerült teljesen visszazökkennie a Szentliga ritmusába és csak a tizenkettedik helyre elegendő időeredménnyel rendelkezik.

A múltheti pocsék szereplést - Lóránt és Zsolti nem látta meg a kockás zászlót, míg Vilmosnak utólag érvénytelenítették a futamát a versenybírák - mindhárman szeretnék elfelejteni; hétfőn este a csapat pilótái összeszorított foggal fognak majd elrajtolni, hogy teljes mértékben jóvá tegyék a bahreini fiaskót.

A BlueBird Racing bizakodóan, optimizmussal várja tehát a hétfői megmérettetést, reményeik szerint jó munkát végeznek majd Kínában.
Hatházi Vilmos:
Igencsak jó a versenytempónk, és ha ezt ki is fogjuk tudni használni, na meg a technika is úgy gondolja, akkor minden esélye megvan a csapatnak arra, hogy borsot törjünk az ellenfeleink orra alá, és megmutassuk, hogy igenis számolni kell velünk a hátralévő futamokon.
Szabó Lóránt:
Nem tartozik kedvenc pályáim közé ez a vonalvezetés, de ha gyorsak tudunk lenni akkor igencsak sok ponttal távozhatunk innen. A múltheti futamon igencsak csúfosan leszerepeltünk. Én magabiztosan haladtam a győzelem felé amikor egy lekörözött pilóta füstbe ment tervvé változtatta az egészet. Itt talán már jobban fog menni és nem lesznek illyesféle problémáink. 
Okos Zsolt:Szeretném jóvá tenni azt, amit a múlt héten elrontottam. Nagyon sokat hibáztam és nem tudtam magabiztos kezekben tartani az autómat. Erre a futamra sokkal felkészültebben érkezem majd, és talán ez majd meg is látszik az eredményen. Minden esetre bízom abban, hogy jó sok ponttal távozunk, úgy csapat-, mint egyéni pontverseny tekintetében is.
(Okos)
Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.