2015. szeptember 4., péntek

Már megkezdődött a magyar-román focimeccs. Az utcán...

Huligánok randalíroztak csütörtökről péntekre virradó éjjel Budapest belvárosában, a Deák tér és az Erzsébet tér környékén.


magyar-román mérkőzés, futball, eb-selejtező, Magyarország, Románia, focihuligánok, ultrák,
A „feketeruhás kopaszok” számos rendőrautót megrongáltak. Fotó: Lakatos Péter/MTI
A környéket a rendőrség lezárta, a helyszínen hatalmas a rendőri jelenlét, több személyt előállítottak.

Tizennyolc emberrel szemben indult eljárás, 16 ember ellen garázdaság, kettő ellen hivatalos személy elleni erőszak miatt

Nemcsak a belvárosban, hanem a Városligetben is volt összecsapás a két tábor között. Médiaértesülés szerint a Városliget felől a belváros felé tartó ultrák már a Madách tér környékén összecsaptak rendőrökkel is.

Korábban több médium is arról írt, hogy a péntek esti magyar-román Európa-bajnoki labdarúgó-mérkőzésre „hangoló” magyar ultrák nekiestek a meccsre érkezett vendégszurkolóknak.

A „feketeruhás kopaszok” számos rendőrautót megrongáltak: több jármű szélvédőjét betörték, kereküket kiszúrták. A huligánok a közelben lévő szórakozóhelyekről elhozott székekkel tettek kárt a rendőrautókban.

Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.
Forrás: MTI