2015. szeptember 15., kedd

Így lett Gyurcsányból határon túli magyar

A Demokratikus Koalíció elnöke Röszkén, a Szeged-Szabadka vasútvonal belépési pontjánál található vagonzárnál tartott sajtótájékoztatót kedden.


Gyurcsány Ferenc, magyar-szerb határ, határzár, menekültválság, Magyarország, Demokratikus Koalíció,
Gyurcsányék kint rekedtek. Fotó: Sóki Tamás/MTI
Gyurcsány Ferenc a határ szerb oldalán, a kerítés mögött állva osztotta meg gondolatait a menekültválságról, a határzárról, Orbán Viktorról és kormányáról, valamint arról, amihez a volt miniszterelnök a legjobban ért: a magyarságról.

Idézem: „Nem beszélni kell a magyarságról, hanem úgy kell viselkedni, amit a normális emberi kötelezettség előír”.

Nos, míg Gyurcsány „23 millió román munkavállaló” Ferenc demokráciából és magyarságból oktatta politikai riválisát, addig a hatóságok lezárták a szerb-magyar határt, Ferencünk pedig harmadmagával — lehetek volna többen is, de ne legyünk má' elégedetlenek — Szerbiában ragadt. Ki mondta, hogy felesleges a kerítés?

Lezárták a szerb-magyar határokat, egyelőre Szerbiában ragadtunk Molnár Csabával és Oláh Lajossal.
Posted by Gyurcsány Ferenc on 2015. szeptember 15.

Lehullt hát a lepel Orbán Viktorról! Ezért kellett a kerítés, a drótakadály, a határzár, ezért a nagy cécó és felhajtás, a nemzetközi hercehurca és határtalan felbolydulás: a magyar kormányfő kihasználva a bevándorlás „álproblémát” végig arra utazott, hogy megszabaduljon Őhatalmasságától.

Kerekes Gyula

Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.