2015. szeptember 14., hétfő

Bayer Zsolt: Most akkor rajzoljunk Hitler-bajuszt 450 millió uniós polgár orra alá? — VIDEÓ

Bayer Zsolt publicista, a Békemenet egyik szervezője vasárnap, a Magyar Narancs budapesti szerkesztősége előtt tartott tiltakozó demonstráción kijelentette: szolidárisak Orbán Viktorral, akit a hetilap a legutóbbi címlapjával megtámadott.


Bayer Zsolt, Magyar Narancs, békemenet, Orbán Viktor, illegális bevándorlás, migráció, nácizmus. Hitler-bajusz

A Magyar Narancs legutóbbi számában a magyar miniszterelnököt egy drótkerítéses bajusszal Hitlernek ábrázolta.

Bayer Zsolt szerint az elmúlt évtizedekben még soha nem néztünk szembe ekkora kihívással, mint ma, ezért higgadtságra és józanságra intett mindenkit.

Arról beszélt, léteznek különböző fegyverek, köztük, atom-, és vegyi fegyverek, de létezik a faji fegyver is, „most éppen ezt vetették be Európa és a fehér rassz ellen”.

A publicista szerint ami most Európában látható, az „mesterséges népvándorlás”, amelynek célja Európa etnikai és vallási viszonyainak végleges megváltoztatása.

Bayer Zsolt, Magyar Narancs, békemenet, Orbán Viktor, illegális bevándorlás, migráció, nácizmus. Hitler-bajusz,
Bayer Zsolt szerint azonban rossz hír az ezt támogató „gazembereknek, (...), politikusoknak, a nyugati sajtó hazug és becstelen újságíróinak és a Magyar Narancs gazember nyikhajainak”, hogy Európa mintegy 500 milliós őslakosából nagyjából 450 millió nem akar több bevándorlót. Hozzátette: Orbán Viktor ennek a többségnek a véleményét képviseli, helyettük is kimondja az igazságot.

Szerinte ma Európa középső fele képviseli a normalitást, - Finnország, Lettország, Litvánia, Észtország, Dánia, Lengyelország, Csehország, Szlovákia és Románia - azok, akik nemet mondtak „az idióta és álszent kvótarendszerre”, ahogy Magyarország is tette.

Bayer Zsolt a Magyar Narancs címlapjára utalva úgy fogalmazott, „a gazemberek” az „állandó nácizásukkal a holokauszt áldozatait sértik meg”. Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.
vhegy/MTI