2015. szeptember 24., csütörtök

A kerítés mögül ugat a horvát miniszterelnök

Szó szerint a következőket: „A magyar kerítést le kell rombolni!”; Zoran Milanovic még az Európai Unió tegnapi csúcstalálkozója előtt nyilatkozta a fentieket Brüsszelben.


Zoran Milanovic, Orbán Viktor, menekültválság, határkerítés, magyar-horvát határ, drótakadály, gyoda, GYODA, Magyarország, Horvátország,
Drótakadály a magyar-szerb határ közelében. Fotó: Varga György/MTI
Azt is elmondta, hogy sokat beszélgetett Orbán Viktorral - aki érdekes beszélgetőpartner -, de kerítésromboló szándékáról nem értesítette magyar „homológját”.

Azért nem közölte Orbánnal a kerítéssel kapcsolatos felháborodását - mondta, mert „magyar tulajdonról van szó”, ezért ő lényegében semmit sem tehet ellene. Elbeszélgettek hát egymás mellett.
Orbán hajtogatja a magáét, de igazából nem tudott meggyőzni. Megmondtam neki, hogy az én nevemben nem kell megvédenie a kereszténységet, nem kell, köszönöm - mondta. 
Amúgy ezeket az apróságokat leszámítva „Magyarország OK volt Horvátországgal” - zárta gondolatait a horvát miniszterelnök.

Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.