2015. augusztus 22., szombat

Rajzoljunk álmokat — 25 éves a Republic

A zenekar 25. jubileumi évének kiemelt eseménye a szeptember 19-i ingyenes koncert a Budapest Parkban.


Republic, zene, évforduló, Rajzoljunk Álmokat, koncert,

Az együttes visszatekint negyed évszázados munkásságára, egyúttal bemutatja legújabb, immáron platinalemezes albumának néhány dalát is.

Magyarország egyik legnépszerűbb zenekara a 25. jubileumi éve alkalmából egy ünnepi koncerttel ajándékozza meg rajongóit a Budapest Park szabadtéri színpadán.

A legkorábbi időktől született nagy slágerek között hallhatjuk a zenekar idén májusban megjelent, „Rajzoljunk Álmokat!” című, dupla aranylemezes albumának néhány dalát is.

Az első Republic-lemez, amely már Cipő nélkül született. Forrás: Facebook 
A zenekar szokásához híven a tagok egyéni szerzeményei nyomán jött létre egy közös zenei alkotás, amelyben természetesen Cipő szellemi és művészi örökségét is továbbviszik.


A zenekar az elmúlt 25 év életművéhez hűen ezzel a majdnem három órás ünnepi koncerttel is tiszteleg a múlt, a barátok, a rajongók és egymás előtt. Az eseményen való részvételhez előzetes regisztráció szükséges.

Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.
Forrás: Híradó