2015. június 19., péntek

Utolsó szerepében brillírozik az elhunyt komikus

Szívszorító alakítást nyújt a tavaly nyáron elhunyt Robin Williams a Boulevard című filmben eljátszott utolsó drámai szerepében.


Robin Williams, Boulevard, film,
Robin Williams és filmbéli partnere Roberto Aguire. Forrás: IMDB
Az Észak-Amerikában július 10-én a mozikba kerülő produkcióban Williams hatvanéves házasembert alakít, akinek az élete alapjaiban rendül meg, mikor rájön, hogy beleszeretett egy meleg prostituáltba.

A depresszióval küzdő 63 éves színész tragikus öngyilkossága előtt „szép, szomorú” filmként beszélt a Boulevard-ról. A filmben ismét felcsillan nagyszerű tehetsége, mély karakterformálása.


Idén nyáron a komikus szerepeivel is számtalan rajongót szerző Williams Absolutely Anything című sci-fi vígjátéka is megjelenik a filmvásznon. A játékfilmet az animációval ötvöző produkciót, amelyben Dennisnek, a kutyának kölcsönzi a hangját, augusztusban Franciaországban és Nagy-Britanniában vetítik elsőként.

Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.
Forrás: MTI | BBC