2015. június 10., szerda

Válnak Simpsonék!

Újabb álompár házassága ér véget jövőre: Marge és Homer Simpson törvényesen különválnak a sikerszéria következő, 27. évadában.


Simpson család, rajfilmsorozat, Homer Simpson, Marge Simpson, animáció, The Simpsons
Forrás: Variety
A Variety filmszakmai lap Al Jeantől, a Simpson család című animációs tévésorozat producerétől értesült a felkavaró hírről.
A következő évadban fény derül Homer narkolepsziájára, ami nagy terhet ró a házasságára. Homer és Marge törvényesen különválnak, Homer pedig beleszeret a patikusába, akinek Lena Dunham kölcsönzi a hangját - mesélte a sorozat alkotója.
Jean elárulta, hogy mivel közeleg az elnökválasztás, Homer természetesen szavazni is fog, ahogy korábban is tette.

A producer a rekordhosszú ideje, 1989 óta futó széria történetét felidézve elmondta: a századik epizódra nagyon büszkék voltak, a kétszázadiknál azt gondolták, itt a vége, de a 27. évaddal már a 600. epizódhoz érnek, ami tényleg túlszárnyalja minden elképzelésüket. Megjegyezte, hogy további két évre hosszabbították meg a szerződést a Fox televízióval, úgyhogy minden bizonnyal tovább nő majd az epizódok száma.

A világban történő események továbbra is rengeteg új munícióval látják el a történetet, nem tartanak attól, hogy megfeneklik. A tavalyi szezonból a halloweeni epizódot és a Stanley Kubrick előtt tisztelgő részt emelte ki Jean, és megemlítette: a kultrendező halála után tudta meg, hogy rajongója volt a Simpson családnak.

Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.
Forrás: MTI