2015. június 6., szombat

a7képe | Kátai Edit: Károly bácsi

Károly walesi herceg annyira hétköznapinak tűnik székelyföldi birtokának tornácán, hogy ha nem tudnánk, hogy a Windsor uralkodóház tagja, csuklóból lekarcsibácsiznánk.


Charles herceg, Erdély, Károly herceg, magyarság, Székelyföld, Zalánpataka,
Károly herceg ebben a vidéki környezetben bátran letagadhatná, hogy a brit trón örököse — Fotó: Kátai Edit/MTI
Döbbenetes, hogy egy új környezetben mennyire megváltozik az ember kisugárzása.

Erzsébet királynő erdélyi magyar gyökerekkel rendelkező fia, zalánpataki háza körül máris egy emberközelibb, már-már „kézzelfoghatóbb”, amolyan „közülünk való” személynek tűnik. Jó látni a herceget a feszes, hivatalos rendezvények helyett, sétabotjával túrázni a környező mezőkön. Már csak egy feltűrt ujjú ing és egy kis kerti szerszám hiányzik a trónörökös kezéből, és tökéletes lenne az asszimilálódás.

Gratulálunk a nagyszerű fotóhoz Kátai Editnek! Móku, aki különösen közel áll a szívünkhöz, részletesen mesélt a vhegy.com-nak a fotók kalandos születési körülményeiről, talán egyszer majd kerítünk arra alkalmat, hogy tolmácsoljuk Önöknek is a fotográfus élményeit.  

Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.
vhegy/MTI/Híradó