2015. április 18., szombat

Szeretünk Kárpátalja (jótékonysági gálaműsor)

Kárpátalja, jótékonyság, adomány, Duna Palota, Szeretünk Kárpátalja, Beregszászi Olga

Szeretünk Kárpátalja címmel jótékonysági gálaműsort rendeznek április 23-án a budapesti Duna Palotában, a bevétellel a kárpátaljai nyugdíjas pedagógusokat támogatják.


A rendezvényen fellép Beregszászi Olga énekművész, Császár Angela Jászai Mari-díjas színművész, a Duna Szimfonikus Zenekar vonós szólistái, Hűvösvölgyi Ildikó Kossuth-díjas színművész, Incze Ildikó színművész, Kovács Nóri énekes, Sasvári Sándor színművész, Sáfár Mónika Jászai Mari-díjas színművész és Török Tilla előadóművész.

A Bánffy Szalon, a Duna Palota, a Magyar Asszonyok Érdekszövetsége és a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület rendezte jótékonysági gálaműsor teljes bevételét a Kárpátaljai Magyar Pedagógusszövetségen keresztül nyugdíjas pedagógusoknak juttatják el. A gálaestre a jegyeket a helyszínen lehet megvásárolni.

Az esemény fővédnöke Jókai Anna Kossuth-díjas író, a nemzet művésze. Az est háziasszonya Szőnyi Kinga, a Magyar Asszonyok Érdekszövetsége elnöke.

Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.
Forrás: MTI | Duna Palota