2015. március 6., péntek

Akkor. Amikor. A legfrissebbet a leggyorsabban

Véghajrájához érkezett az M1 átalakítása, amelynek köszönhetően egy 0-24 órás hírcsatornát láthat a nagyérdemű március 15-től.


M1, hírcsatorna, Magyarország, magyar közmédia, MTVA, új M1
Akkor mondják a híreket, amikor történnek
A csatorna általános struktúrája jól mutatja, hogy egy egészen új típusú adó jön létre.

Az új struktúra legfontosabb pillérei az óránkénti híradók lesznek, amelyeket stúdióbeszélgetések, magazinműsorok, helyszíni bejelentkezések, időjárás-jelentés, sok sport és más érdekességek egészítenek majd ki.

A hírcsatorna alapelve: a legfrissebbet a leggyorsabban. Ennek köszönhetően a tévénézők semmilyen fontos eseményről nem maradnak le, sőt, azok nagy részét az eseménnyel egy időben, tehát élőben láthatják. Ezt szimbolizálja az új szlogen is: a nézők AKKOR láthatják az új eseményeket, AMIKOR azok zajlanak.

A megújuló M1-en hírolvasók helyett házigazdák várják a nézőket: Hevér Lóránt és Imre Balázs a reggeli műsorsávban váltja egymást, Meszes Bogi és Takács Bence délelőtt, Radnai Csaba és Somorjai Balázs délután várja a tévé elé ülőket. Az esti műsorsáv két házigazdája Németh Balázs és Borsa Miklós lesz.

Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.
Forrás: MTVA