2015. február 10., kedd

Simicska kontra Orbán: megszólalt a miniszterelnök

A Simicska Lajos médiamogul vele kapcsolatos kijelentéseit firtató kérdésre a magyar kormányfő hétfőn azt mondta: sem ő, sem a kormány nem vesz részt „ilyen vitákban”.


Orbán Viktor, Simicska Lajos, Simicska kontra Orbán, sajtó, média, reklámadó, Magyar Nemzet, HírTV, Lánchíd Rádió, Orbán

A Parlamentben más témában tartott sajtótájékoztatón két újságíró is faggatta a kormányfőt Simicska Lajos pénteki nyilatkozatairól.

Orbán Viktor mindkétszer annyit válaszolt, hogy eddig sem vett részt ilyen vitákban, sem ő, sem a kormány, és ezután sem fognak.
Múlt pénteken lelkiismereti okokból benyújtották fel-, illetve lemondásukat a Simicska Lajos nagyvállalkozóhoz köthető jobboldali médiabirodalom (Magyar Nemzet, az MNO, a Hír Televízió és a Lánchíd Rádió) eddigi vezetői. 
A korábban évekig nem nyilatkozó milliárdos aznap számtalan médiumnak nyilatkozott, és többször is hangot adott azon véleményének, hogy szerinte Orbán Viktor miniszterelnök állhat a történtek hátterében. Miközben folyamatosan nyomdafestéket nem tűrő obszcén szóval illette, és totális diktatúra kiépítésével vádolta a magyar miniszterelnököt, azt állította: az sem kizárt, hogy Orbán elteteti őt láb alól.
Kövessen bennünket a Facebookon!
Ha tetszik az oldal, csatlakozzon közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott talál meg; színes, extra tartalommal várjuk Önöket: hasznos tudnivalók, fotók, videók, góbéságok, rövid- és gyorshírek.
vhegy/MTI